Там, де потрібні. Покровська ТГ отримала генератори від ГО «Зграя UA»



Керівництво Покровської громади налагоджує співпрацю з новим партнером - ГО «Зграя UA». Від благодійників до нас надійшло важливе енергетичне обладнання.

Там, де потрібні. Покровська ТГ отримала генератори від ГО «Зграя UA», фото-1

«Ми отримали 4 генератори потужністю по 10 кВт. Вони будуть передані у шелтери для ВПО та лікарні, аби у випадку відключення електроенергії ці важливі соціальні об’єкти продовжували свою роботу», - зазначив начальник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

ГО «Зграя UA» - група волонтерів, які працювали з військовими на Сході України у 2014-2015 роках. У перші місяці повномасштабного вторгнення у 2022 році займались допомогою населенню Київської та Чернігівської областей, де на той час точилися активні бойові дії. Пізніше – надавали гуманітарну підтримку жителям деокупованих населених пунктів.

«Коли ситуація в Києві та області стабілізувалась, ми відкрили склад в Дніпрі. Розширили географію поїздок до Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. Зараз ми допомагаємо військовим, лікарням, цивільним з першим пріоритетом у прифронтових зонах», - розповіла директорка ГО «Зграя UA» Євгенія Таліновська.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW