Шойгу наважився приїхати до окупованого Маріуполя, - ВІДЕО



Міністр оборони РФ Сергій Шойгу вперше від початку війни приїхав до окупованого росіянами українського Маріуполя. Пропагандисти зняли про це відео.

Про це сьогодні повідомило оборонне відомство окупантів.

Коли саме відбулася поїздка, не оголошується, проте зазначається, що то був візит “в рамках рабочей поездки в зону проведения специальной военной операции”.

На кадрах відео, яке оприлюднило російське міноборони, Шойгу на вертольоті з надписами “z” приземлився на злітному майданчику маріупольського аеропорту.

Коментар 0629. Нагадаємо, що після багаточисленних обстрілів окупантів аеропорт Маріуполя виглядав саме так.

Звісно що на пропагандиському роліку міноборони цього не показали. До речі, жодного кадру зі зруйнованими будинками також немає. 

Міноборони агресора також повідомило, що Шойгу у Маріуполі нібито оглянув зведені військовими будівельниками багатофункціональний медичний центр, республіканський рятувальний центр МНС та мікрорайон із 12 житлових п'ятиповерхівок.

Коментар 0629. Верогідно мова йде про загадкову лікарню, яка розташована на території Лікарні швидкої допомоги, яку окупанти огородили парканом і нікого туди не пускають.

Докладніше про цю лікарню можна прочитати тут.

Також оборонне відомство повідомило, що у РФ мають намір побудувати водовод, який з'єднає Ростовську область та так звану “ДНР” для забезпечення водою населених пунктів Донбасу. Водовід піде з річки Дон у канал Сіверський Донець – Донбас.

Коментар 0629. До війни основним джерелом постачання питної води у Донецькій області була річка Сіверський Донець, але через воєнні дії канал не працює. Найбільше від цього страждають мешканці Донецька. Вони досі отримують воду лише за графіком 2-3 рази на тиждень. 

Читайте також: Окупанти похвалилися гарною якістю (не)питної води

Нагадаємо, кілька днів поспіль в окупованому Маріуполі у різних районах міста прогриміли вибухи. Проте загарбники запевняють, що то то працює їхня система ППО.

У розвідувальному огляді міноборони Британії наголосили, що Росія, ймовірно, буде стурбована вибухами у Маріуполі, оскільки вважала цю зону недосяжною для звичайних українських ударних засобів.

23 лютого керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк наголосила, що ворожі цілі в тимчасово окупованому Маріуполі вже не є недосяжними для Сил оборони України.

Також секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону в четвер, 23 лютого, заявив, що українські війська битимуть по терористах у Маріуполі, поки вони звідти не підуть. І відстань для української армії вже неважлива – 100 км, 150 км або навіть більше. 

Читайте також: 

РФ буде стурбована “бавовною” у Маріуполі, - розвідка Британії

Віддалені сили ворога вже досяжні. В ЗСУ прокоментували вибухи в окупованому Маріуполі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW