Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 6 березня



Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області.

Станом на ранок 6 березня голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. 

"Упродовж 5 та ночі 6 березня загроз ракетних ударів на Львівщині не фіксували. Сьогодні о 09:08 сирени сповістили про небезпеку. Загроза триває, залишайтесь в укриттях до відбою", - зазначив очільник області. 

За добу евакуаційними потягами у Львів прибули ще 64 людини. До Перемишля з нашої області вирушили 1140 осіб.

Також у Львівську обласну інфекційну лікарню з модульного містечка для переселенців, розміщеного на Сихові, госпіталізували 13 людей з діагнозом гостра кишкова інфекція. 11 з госпіталізованих – неповнолітні. Всі пацієнти у стані середньої важкості. На цю годину відомо про 37 хворих, серед них 21 дитина до 18 років. 24 особи отримують лікування амбулаторно. Амбулаторні хворі ізольовані та залишаються під спостереженням лікарів. Здійснюється комплекс лікувально-діагностичних та протиепідемічних заходів. Провели дезінфекцію приміщень модульного містечка. Триває епідрозслідування.

Орден Братів Боніфратрів з Польщі передав на Дрогобиччину пожежний автомобіль. Він оснащений необхідним аварійно-рятувальним обладнанням та пожежно-технічними інструментами, зокрема цистернами з водою. Автомобіль скерують на потреби цивільного населення. 

У Новороздільську громаду на Стрийщині гуманітарну допомогу передали отці ордену Сальваторіанців з Польщі. Йдеться про газові горілки, теплий одяг, продукти, хімічні обігрівачі. Міській лікарні передали реабілітаційне обладнання для поранених бійців та жителів громади – бігові доріжки, балансувальну півсферу та пояси для зовнішньої підтримки. 

Паралімпієць зі Сколівщини Василь Кравчук виборов бронзову нагороду в індивідуальній гонці на 12,5 кілометрів на Кубку світу з біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату у США.

Біатлоністка з Яворівщини Олена Городна здобула "бронзу" в естафеті на юніорському чемпіонаті світу у Казахстані. У команді з Оленою вибороли перемогу для України спортсмени Олександра Меркушина, Богдан Борковський та Михайло Хміль.

Читайте також: Перша леді України відвідала будинок сімейного типу на Львівщині, - ФОТО, ВІДЕО

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW