Тривожні записки російського військового



Розповідаємо декілька фактів про одного з представників «другої армії світу», що вдерлися на територію України..

Військовий Збройних Сил Росії Мухаммад Таваров, згідно з його профілем Вконтакте, родом з Душанбе, столиці Таджикистану, інформує команда KibOrg News.

У листуванні з Артемом Шайдуліним військові обговорили смерть «Роми», який загинув в Україні. На своїй сторінці Шайдулін зазначив, що працює в Міністерстві оборони Російської Федерації, а в особистих повідомленнях Таварову надіслав світлини, що підтверджують його приналежність до ЗС РФ. Також Артем розказав, що він у «відрядження» їхати не хоче, особливо після «випадку з Ромою». Натомість Шайдулін додав, що десятерьох добровольців туди відправляють.

В’ячеслав Олександрович — «друг Вконтакте» Таварова. В’ячеслав пожалівся, що мав намір вступити до ПВК «Вагнера», проте «пахан не дозволив». Утім Мухаммад відповів, що долучатися до «Вагнеру» не варто.

Тривожні записки російського військового, фото-5

Віктор Гранко в переписці запевнив Мухаммада, що той «вчасно» поїхав з України. Віктор, який, вірогідно, знаходиться в складі окупаційної армії на території України, описує ситуацію як «веселуху повну»: «Нас зараз патрон вдарив». Крім того, Гранко розповів про нового капітана, який створює власні правила і нікуди не «відпускає» загарбницькі війська.

Привітністю Мухаммад не відрізнився в листуванні з дівчиною, що виявила інтерес до військового.

Тривожні записки російського військового, фото-8

Російські пропагандисти намагаються переконати суспільство, що збройні сили рф непереможні. Однак, самі військові бояться їхати на війну, жаліються на суворе керівництво і не приймають рішень без дозволу батьків.

Використані в статті матеріали можна завантажити за посиланням.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW