Запорізька обласна рада заплатить 1,2 мільйона гривень за прибирання адміністративної будівлі



Запорізька обласна рада оголосила тендер на очікувану вартість в 2 083 828 UAH на послуги з прибирання приміщень адміністративної будівлі ради.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель Prozorro, передає 061.

В технічних вимогах сказано про те, що учасник повинен забезпечувати режим чистоти, прибирання та підтримки в належному стані приміщень адміністративної будівлі Запорізької обласної ради на загальній площі 11148,03 кв.м. В перелік входять службові кабінети, гардероби, холи, вестибюлі, туалети, коридори, сходові клітини, інші місця загального користування. Все окрім туалетів має прибиратися три рази на тиждень, а туалети щоденно.

Прибирання кабінетів включає в себе підмітання вручну, чищення килимового покриття пилососом, вологе протирання пилу з плінтусів, вологе прибирання, виведення плям з килимового покриття. Щодо меблів, то в залежності вії їх типу мають застосовувати сухе протирання або полірування та вологе протирання. Вікна мають мити два рази на рік (навесні та восени), прати штори у міру необхідності.

В технічному завданні також зазначено про те, що прибирати приміщення замовника мають до початку робочого часу – до 8-ї години ранку. Прибирання в кабінетах, де є документи зі службовою інформації здійснюється в присутності відповідальних осіб.

Пропозиції подали лише два учасники – ФОП Карпенко Андрій Анатолійович та КП «Універс» Запорізької обласної ради. Так як ФОП суттєво не зменшив пропозицію від очікуваної суми, а «Універс» запропонував найнижчу суму в 2 мільйони 19 тисяч гривень, то замовлення дісталося саме підприємству облради. Договір є дійсним до грудня 2023 року.

В 2022 році КП «Універс» також отримував замовлення на прибирання приміщень на суму в 2 мільйони 19 тисяч гривен, який пізніше пролонгували і сума оплати збільшилася до 2,2 мільйона гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі одна з райадміністрацій замовила вивезення опалого листя на 2,8 мільйони гривень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW