Лесі - 152: що чекає мешканців Звягеля та району



21 лютого 2023 року у приміщенні «IDEA-HUB. Територія успіху» Палацу Культури імені Лесі Українки відбулася зустріч з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови  із   учителями  української  мови та літератури, під час якої присутніх із заходами, які будуть проведені в громаді до 152-ї річниці  від дня народження  Лесі Українки, - інформує Звягельська міська рада у фейсбуці.

Лесі - 152: що чекає мешканців Звягеля та району, фото-1

Виставки, літературні зустрічі, конкурси, виступи... — повну програму заходів з нагоди річниці з дня народження Лесі Українки дивіться на відео.

 Не оминають подію річниці всесвітньо відомої звягелянки і приватні ініціативи. Так, віднині частіше звучатиме Лесине слово в домівках сільських жителів. За сприяння народного депутата України Дмитра Костюка школярі Дідовицької школи отримали збірки творів нашої землячки. Збірку “Леся Українка -дітям” народний депутат видав спільно з легендарною завідувачкою музею імені Лесі Українки Вірою Омелянівною Римською.

Лесі - 152: що чекає мешканців Звягеля та району, фото-2

Нагадаємо, два роки тому, приурочивши до 150-ї річниці з Дня народження Лесі Українки, за гроші державного бюджету в відремонтували центральні дороги міста, а також площу Лесі Українки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW