У Полтаві в річницю вторгнення російських окупантів покажуть містичну виставу «Буде тобі, враже…»



25-го лютого о 16:00 у Центрі культури та дозвілля відбудеться прем’єра благодійної вистави «Буде тобі, враже…». Вистава, присвячена роковинам повномасштабного вторгнення росії на територію України, є проектом Центру культури та дозвілля та кращих танцювальних колективів нашого міста.

-Це своєрідні вираження наших думок і почуттів, у зв’язку із подіями, які зараз відбуваються. Багато людей знесилені, у багатьох відкривається «друге дихання»,кожен по-різному переживає ці події. У центрі вистави – історія жінки, яка втратила внаслідок агресії чоловіка та дитину і намагається зібратися із силами, щоб продовжувати жити і боротися. Впродовж усієї вистави не буде слів, будуть лише рухи, автентична музика і пісня. В кінці, звертаючись до Сил природи, героїня наповнюється і сама стає символічною мотанкою, яка уособлює дух, силу, смілість українського народу і далі надихає всіх на нові звершення, - розповідає Оксана Михайленко, директор Центру культури та дозвілля.

Для глядачів влаштують хореографічно-містичне видовище більше сімдесяти учасників із танцювальних колективів SkylineDanceSchool, театру танцю «Плай», хореографічної студії «Лтава», SoulDanceStudio, LaMaria, DanceFamilySpirit.

Протягом вистави музикант Роман Пилипенко відтворюватиме звуки природи за допомогою різних музичних інструментів. Усі декорації на сцені виготовлені із натуральних матеріалів. У фойє також буде природна фотозона із автентичних матеріалів, загалом під час вистави глядачам обіцяють «повне занурення у атмосферу та єднання із силами природи і нашим корінням та нашими традиціями».

Усі зібрані від проданих на виставу квитків кошти спрямують на придбання квадрокоптера з тепловізором DJI MAVIC 3 T ENTERPRISE для 13-го окремого батальйону 116-ї бригади.

Квитки можна придбати ось тут

Телефони для довідок: (050)177-67-30 (каса), (099)449-66-63 (адміністратор).

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська зібрала аншлаг у театрі Гоголя під час моновистави "Я вдома".

Щоб знаходити теплі емоції навіть у складні часи, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW