"За нашими спинами батьки, дружини, діти та друзі, тож ворог має бути розбитий" , - Юрій Сіньковський



Командир 129-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ полковник Юрій Сіньковский розповів, як рік тому сформувався 101-й батальон Сил ТрО: 

"У мене нема жодного, кого силоміць притягнули в підрозділ. Увесь склад – добровольці, котрі прийшли за покликом серця, вони знають, що вони захищають.

У лютому 2022-го в штаті батальйону було лише 44 людини. І вже наступного ранку, після широкомасштабного вторгнення, 101-й батальйон Сил ТрО був сформований повністю. Це було уже 545 осіб, ми отримали зброю й одразу зайняли позиції по утриманню напрямків біля Кривого Рога.

Перші бойові зіткнення відбувалися в районі Шестерні, і надалі вже наші підрозділи визволяли південний напрямок. Це й Архангельське, де наші хлопці дуже чудово себе показали. У Підгірному ми за власною ініціативою створили мобільні штурмові групи та допомагали десантникам, які потрапили в засідку. Ми взяли удар на себе, щоб вони змогли відійти.

Усі війни різні. Ця війна – війна технологій, артилерії, аеророзвідки. 

Але в усіх війнах головне це моральний дух хлопців. Тому своїх офіцерів я навчаю, щоб у кожному підлеглому вони бачили не лише воїна, а перш за все – особистість. Солдати відчувають турботу командирів. 

Сьогодні воїни бригади продовжують мужньо та стійко нищити окупантів. Всі добре розуміють, що за нашими спинами батьки, дружини, діти та друзі, тож ворог має бути розбитий. Перемога обов’язково буде за нами."



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW