Захисникам з Рівненщини безкоштовно протезуватимуть зуби



Воїни-захисники, ветерани війни,постраждалі учасники Революції Гідності та родичі Героїв Небесної Сотні з Рівненщини у2023 році отримають право на безкоштовне зубопротезування.

Про це розповіла директорка департаменту соціальної політики Рівненської ОДА Роза Слободенюк, наголосивши, що право на безкоштовне та пільгове зубопротезування надається один раз і у межах до 15 тисяч грн.

«Для того, щоб скористатися пільговим протезуванням зубів, потрібно особисто звернутися до Рівненської обласної стоматологічної поліклініки за адресою: м.Рівне, вул.Поштова 11 (тел. для довідок - 097 582-82-04).

При реєстрації необхідно мати копії таких документів: паспорта, ідентифікаційного коду, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, або посвідчення учасника бойових дій тощо, документа про участь особи у захисті територіальної цілісності та оборони».

Зазначається також, що пільгова стоматологічна допомога надається у межах обласної програми соціальної підтримки захисників та захисниць України на 2023-2025 роки. Послуги фінансуватимуться за бюджетні кошти, що передбачено програмою медичних гарантій. Також з обласного бюджету на послуги зубопротезування передбачили близько 1 млн грн.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW