Івано-Франківськ отримав два автобуси з Брауншвейга



Два комфортабельних автобуси передали франківському комунальному підприємству «Електроавтотранс» з німецького міста Брауншвейг. Автобуси обладнані кондиціонерами та камерами відеоспостереження у салоні, повідомляє пресслужба міського голови.

«Якщо присісти на сидіння, воно підрегульовує водія. Відчуваєш комфорт. Кермо так само регулюється по вильоту вниз, кондиціонер є в автобусі, додатковий обігрів кабіни водія. Дуже гарна панель, зручна підсвітка. Особливо ввечері. Чудово. Автобус м’який, плавно йде, ям не чутно. Німецька якість – МАН», – такі враження від роботи за кермом водія автобуса КП «Електроавтотранс» Ігоря Войтовича. 

Загалом в автобусі 85 пасажирських місць, з яких 36 – сидячих. Двигуни в транспортних засобах стандарту Євро-5. За словами директора КП «Електроавтотранс» Віталія Голутяка, автобуси повністю підходять для маршрутів Івано-Франківська. До того ж збільшення автопарку – це можливість краще готувати транспорт для перевезення пасажирів перед виходом на лінію. 

«Ми збільшуємо кількість автобусів, оскільки їх не вистачає. Люди вимагають більше автобусів на маршрутах, але можливості підприємства на сьогоднішній день практично вичерпано. Ми випускаємо більше 90% всієї автобусної техніки, яка в нас є. Тому коли ми збільшуємо якісь маршрути, а збільшувати немає за рахунок чого. Тому плюс два автобуси – вони суттєво для нас, тому що ми зможемо і краще готувати техніку, і обслуговувати, і зможемо додати якийсь автобус на лінію», – запевняє директор КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк. 

КП «Електроавтотранс» співпрацює із 10 німецькими містами. Цього разу допомогу вирішило надати Брауншвейгське транспортне підприємство.

На сьогодні це вже три автобуси, які передали з Німеччини, а протягом місяця прибудуть ще два.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW