У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ



12-го лютого у театрі імені Гоголя у Полтаві у супроводі симфонічного оркестру виступає український гурт "СКАЙ".

У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-1У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-2У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-3

Разом із музикантами на сцені - заслужений академічний оркестр пісні і танцю Збройних сил України.

У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-4У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-5У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-6У Полтаві гурт «СКАЙ» заспівав у супроводі симфонічного оркестру зі сцени театру імені Гоголя і зібрав кошти на підтримку ЗСУ (ВІДЕО), фото-7

Гурт дає у Полтаві два концерти поспіль, квитки на які розкуплені. Загалом у турі гурту – 33 концерти у різних місцях України. На початку концерту зал влаштовує овації, але ще не для музикантів, а для Збройних сил України. Адже частина коштів із квитків на концерти іде на підтримку окремих бригад ЗСУ. На армію спрямовують 30 гривень з кожного квитка і за 13 концертів туру вже забрали 1 мільйон гривень.

Олег Собчук першою співає один із найвідоміших хітів - "Best друг". І дякує полтавцям за теплий зал. Також під оплески співає про те, що перемога виборюється у єдиний спосіб - "Напролом".

Потім полтавці охоче підспівують Олегу Собчуку у ліричній композиції "Не йди". Як це було – зняли для вас журналісти «0532.ua».

Глядачі підтримують артиста оплесками і тоді, коли він згадує "Де мої крила?", і коли питає "Пам'ятаєш мене?". Олег Собчук називає музику лікуючою магією. І прохає частіше казати одне одному: "Я тебе люблю".

А у одній із найпопулярніших своїх пісень Олег Собчук дещо змінює слова і співає: "Наша армія їх зможе вбити".

Після цього соліст прохає підвестися воїнів ЗСУ, які присутні у залі. І їм влаштовують овацію. Після цього для всіх захисників і захисниць України лунає "Не відступати і не здаватись". Під цю композицію всі у залі встають і дарують оплески ЗСУ.

Перед піснею "Подаруй світло" на сцену до соліста вибігає маленька дівчинка. І всі у залі запалюють ліхтарики. Так Олег Собчук співає пісню із маленьким світлом на сцені.

Закінчують концерт під величне виконання рок-версії легендарної "Україно, Україно" Тараса Петриненка.

Після шалених оплесків музиканти обіцяють, що тур обов'язоково продовжать у звільнених Мелітополі, Луганську, Донецьку, а завершать в українському Криму.

Нагадаємо,  10-го лютого полтавці разом із гуртом "Скрябін" провели вечір пам'яті Кузьми.

Щоб знаходити теплі емоції навіть у складні часи, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW