На Звягельщині зіштовхнулись чотири автівки



Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 лютого близько 11:45 на 235 км траси Київ-Чоп, поблизу села Анети.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Hyundai Santa Fe», 42-річний житель Дніпропетровської області, рухаючись у напрямку м. Рівного, здійснив зіткнення з автомобілем марки «Renault Trafic», який стояв перед пішохідним переходом. Унаслідок цього бус зіткнувся з авто «Audi», який знаходився у правій смузі та з автомобілем «Volkswagen», що стояв перед нерегульованим пішохідним переходом у лівій смузі руху.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «Hyundai», 30-річна жінка та двоє дітей віком 3 та 11 років, жителі Дніпропетровщини, а також пасажирка «Renault Trafic», 39-річна киянка. Їх доставили до лікарні та надали медичну допомогу без госпіталізації.

Нині триває встановлення всіх обставин ДТП.

Водночас поліцейські застерігають: шановні водії, керуючи автомобілем в умовах складних погодних умов, зокрема, снігопаду та ожеледиці, обирайте мінімально можливу швидкість руху, обов’язково дотримуйтесь належної дистанції між транспортними засобами та не виконуйте жодних різких маневрів. Від обачності та обережності на дорозі залежить життя і здоров’я ваше та інших учасників руху.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW