Афіша театру Кам'янського на тиждень



Культурне життя в Кам'янському не зупиняється. Актори театру імені Лесі Українки підготували чимало цікавого для мешканців міста.

Афіша театру на тиждень

  • 17 лютого 18:00 – музична комедія «ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ» за п’єсою Михайла Старицького.

Цирульнику Свириду Петрович Голохвостому хронічно не вистачає грошей, тому він шукає вигідного шлюбу. Кращий варіант для здійснення цього плану – задурити голову негарній Проні Прокопівні, якій батьки пообіцяли чимале придане. Але Свирид Петрович примудряється одночасно залицятись і до скромної красуні Галі. Розв’язку цього абсурдного любовного трикутника побачить весь Поділ і глядачі нашого театру.

  • 18 лютого 16:00 – комедія за п'єсою Ж.-Б. Мольєра «ТАРТЮФ».

Дія вистави відбувається в будинку Оргона – багатого паризького буржуа. Він приводить у свою господу дивне створіння на ім’я Тартюф. Ніхто й незчувся, як цей майстер маніпуляції людьми почав усім заправляти в апартаментах багатого недотепи. Хто і як зможе зупинити зухвалого дурисвіта?

  • 19 лютого 11:00 – чарівна казка «МАЛЕНЬКА ФЕЯ».

Вистава про те, що в кожному з нас прихована готовність прийти на допомогу, або залишитись осторонь, прийняти добро чи зло, багатство чи бідність, і тільки ми самі, і ніхто інший, може керувати цією великою силою.

19 лютого 16:00 – комедія «ПРИМАДОННИ» за п'єсою Кена Людвіґа

Блискуча, дотепна комедія з плутаниною, з неймовірно кумедними ситуаціями та сюрпризами розважить і вкотре доведе, що кохання перемагає всюди і завжди. Двоє молодих акторів-невдах зважилися на авантюру. Якщо не має успіху на сцені, то чому б не проявити свої акторські таланти у житті, тим більше, що на кін поставлені мільйони? От тільки чи зможуть вони зіграти… жінок?

Всі вистави відбудуться на Основній сцені театру ім. Лесі Українки за адресою пл. 250 річчя міста, 2.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW