Лікуватися потім дорожче: продукти з цими інгредієнтами не можна купувати



Що дешевше - те й беремо. Мабуть, із таким девізом зараз ходять до магазинів більшість українців. На хвилинку варто задуматися не лише про економію, а й про своє здоров'я. Адже лікуватися потім обійдеться дорожче, ніж купити якісніший продукт.

Не дарма виробники роблять маркування на етикетках. Безумовно, це та ще задачка і головоломка. Просто запам'ятайте важливі деталі.

Читайте склад

Найчастіше в продукті міститься найбільше того інгредієнта, який стоїть на першому місці. Потім усе йде в бік зменшення. Якщо в складі вказано "м'ясо свинина", значить саме його найбільше.

Інгредієнти на ваш розсуд

Є інгредієнти, вживання яких залежить тільки від вашого бажання (може ви на дієті). До них належать глютен, лактоза, дріжджі та цукор.

Краще не вживати

Бувають і такі, які краще виключити з раціону. Про шкоду цих компонентів регулярно пишуть багато ЗМІ. До них належить пальмова олія гідрогенізована і модифікований крохмаль.

І тут є ще один момент. Не купуйте молочку, в якій є крохмаль. Краще обійти стороною шоколад, у якому є пальмова олія. М'ясо механічної обвалки в ковбасі - залиште її магазину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW