На Одещині проводили в останню путь захисника Василя Влаха,- ФОТО



26 січня Тарутинська громада попрощалася зі своїм захисником. Воїн з Тарутинщини Влах Василь Васильович загинув на фронті.

Сумну звістку повідомила Болградська РВА.

Василь Васильович народився і виріс у селі Вільне. Там він закінчив школу, після чого служив в армії. Останні роки він жив і працював в селі Красне.

В перші дні війни записався до лав Територіальної оборони, після чого пішов далі захищати свою Батьківщину. Перебуваючи на передовій на східному фронті, його серце не витримало…

“Василь Васильович був дуже позитивною людиною, таким він залишався і на фронті. Він вірив в нашу перемогу і робив усе для неї. Він дуже швидко знаходив спільну мову з людьми і став близьким для багатьох краснянців. Його турбувало все. Він з великим задоволенням допомагав людям: кому словом, кому ділом. Василь Васильович ніколи не сумував, завжди жартував і сміявся. Дуже серйозно ставився до патріотичного виховання нашого юного покоління”, – написали про воїна.

Слід зазначити, що Василь Влах був великим другом Куріня імені Олександра Топала Тарутинського ліцею.

“На останній зустрічі, прощаючись сказав: “Закінчиться війна, зустрінемося з вашими джурами, поговоримо…”. Своїми добрими справами та вчинками він заслужив добру, світлу та вічну пам’ять”, – згадують у його рідній громаді.

В скорботі залишилися рідні, дружина, діти, онуки, які його дуже любили. "Болградщина сумує з приводу великої втрати і висловлює щирі співчуття родині захисника",- написали в райадмінистрації..



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW