Донеччина зазнала 33 ворожих удари - поліція зібрала докази воєнної агресії рф



Упродовж доби окупаційні війська росії атакували 17 населених пунктів. Загинули та дістали травми цивільні мешканці.

Під ворожим вогнем перебували міста Авдіївка, Бахмут, Торецьк, смт Велика Новосілка, Очеретине, Північне, Ямпіль, села Іванопілля, Времівка, Красногорівка, Веселе, Орлівка, Новокалинове, Первомайське, Богоявленка, Парасковіївка, Карлівка.

Рашисти застосували проти мирного населення авіацію, РЗСВ «Град», артилерію та міномети.

Зруйновано та пошкоджено 26 цивільних об’єктів – 22 житлових будинки, дитячий садок, гараж, автомобілі.

З авіації, «Градів» та артилерії російські війська гатили по Авдіївці. Місто витримало дев’ять атак. Руйнувань зазнали 4 багатоквартирних будинки, є загиблий і травмовані цивільні мешканці.

Реактивною артилерією окупанти накрили Очеретине та Богоявленку. У селищі Очеретине снаряди поцілили в 3 приватні оселі, є вбиті та поранений. У Богоявленці також маємо загиблих і травмованого.

Внаслідок ворожих атак поранено людину в Бахмуті та вбито у Парасковіївці.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 112 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 36 970 осіб, серед них 5372 – діти, 2043 – люди з інвалідністю.

Донеччина зазнала 33 ворожих удари - поліція зібрала докази воєнної агресії рфДонеччина зазнала 33 ворожих удари - поліція зібрала докази воєнної агресії рф

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW