Окупанти готують нову масовану атаку: накопичили до 70 ракет



Сьогодні, 25 січня на Дніпропетровщині кілька разів за день була тривала повітряна тривого. Це через те, що в білорусі "навчаються" злітати носії "кинджалів". Але військові експерти закликають не нехтувати небезпекою. Адже рф накопичила певний боєкомплект, що свідчить про підготовку нового масованого ракетного удару. Невдовзі країна-агресорка може перейти від інформаційно-психологічного тиску до безпосередньої атаки.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на військово-політичного експерта, координатора групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка.

Він озвучив дві причини, які вказують на підготовку масованого обстрілу України росією:

1. Від фази морально-психологічного тиску РІВ можуть перейти до ударів із застосуванням Х-47М2 "Кинджал", достатньо лише наказу та натискання на кнопку "пуск".

2. На сьогодні у рф вже може бути накопичений боєкомплект для завдання чергового масованого ракетного удару.

"Теоретично, російські окупаційні війська станом на 25 січня можуть мати в наявності від 30 до 70 ракет для завдання удару. Цей розрив зумовлений зафіксованим розкидом накопичення БК останніх тижнів, що говорить про проблеми, що виникають на одному з етапів накопичення: виробництво, зняття зі зберігання, логістика.

А тому, не треба вдавати з себе розумників і казати, що це МіГ-31К, який ніколи не запустить Х-47М2 "Кинджал". Запустить. Із досить високою ймовірністю. А навіть якщо ні, то цілком може прилетіти й інший тип ракет", – зауважив Коваленко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW