У Білій Церкві на Київщині чоловік у віконній рамі знайшов гранату, – ФОТО



Сьогодні близько 8-ї ранку білоцерківським патрульним надійшов виклик на вулицю Шептицького. Заявник повідомив, що у багатоповерхівці у віконній рамі помітив гранату.

Про це повідомили у патрульній поліції Білої Церкви.

Інспектори миттєво прибули на місце події, де виявили предмет, схожий на гранату РГД. Патрульні негайно викликали вибухотехніків та слідчо-оперативну групу, – йдеться в повідомленні.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Поки з небезпечною знахідкою працювали спеціалісти, поліцейські охороняли місце події та евакуювали мешканців під’їзду.

У багатоповерхівці у віконній рамі чоловік виявив ВНП

Крім того, правоохоронці вкотре нагадують про правила поводження з підозрілими предметами:

✅ зберігати спокій;

✅ за можливістю попередити про підозрілий предмет осіб, які знаходяться поруч; позначити місце перебування предмета, а по можливості огородити його;

✅ негайно повідомити про знахідку чергові служби 101 і 102;

✅ не курити, не користуватись запальничками, іншими джерелами відкритого вогню та предметами, що можуть його утворювати;

✅ у жодному разі не намагатися переміщувати вибуховий пристрій або змінювати його положення;

✅очікувати на безпечній відстані від місця знаходження предмета вибухотехніків та поліцейських та не допускати до небезпечної зони сторонніх людей.

Також ми повідомляли, що у Бучанському районі Київської області знайшли та знешкодили ракету, яка під час падіння не вибухнула.

Крім того, писали про те, що у селі Сошників Бориспільського району чоловік знайшов у лісі особливо небезпечний танковий снаряд і приніс додому. Правоохоронці вуличили та ліквідували вибухонебезпечний предмет.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW