Новомосковцям на замітку! Чат-бот «StopRussiaChannel | MRIYA» відновив функцію з блокування роботи наркокрамниць в Інтернеті



За допомогою цього чат-бота користувачі можуть надсилати адреси Інтернет-магазинів із продажу заборонених речовин, зокрема у вигляді фото. Крім того, є можливість надати інформацію про фізичну адресу, де, на думку користувача, продають наркотики. Усе це відбувається анонімно і допомагає швидко блокувати наркокрамниці.

Чат-бот «Стоп-наркотик», розроблений спеціалістами Харківського національного університету внутрішніх справ у рамках проекту «МРІЯ», виконував функцію з блокування онлайн-магазинів, через які відбувається збут наркотиків і психотропів. З початку повномасштабного вторгнення проект змінив профіль і під назвою «StopRussiaChannel | MRIYA» спільно із волонтерами та громадянами зосередив діяльність на протидії поширенню фейків та Інтернет-пропаганди ворога.

Наразі робота чат-бота з блокування онлайн наркокрамниць відновлена.

Долучитися до нього можна за посиланням – https://t.me/stopdrugsbot

Кожен користувач має змогу надіслати адресу Інтернет-ресурсів, які займаються розповсюдженням наркотиків чи психотропів для їхнього подальшого блокування. Усі повідомлення анонімні!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW