На Одещині жінка вивозила на таксі до кордону чоловіків



Поліцейські Роздільнянського району відправили на лаву підсудних жінку, яка організувала незаконне перевезення за кордон чоловіків призовного віку.

Повідомив Роздільнянський районний відділ поліції Одещини.

45-річну мешканку Великомихайлівської селищної територіальної громади викрили та затримали, коли вона допомагала двом особам непомітно пробратися до сусідньої держави в обхід пунктів пропуску.

Під час слідства поліцейські встановили, що громадянка, діючи зі спільниками, матеріали щодо яких слідчі виділили в окреме кримінальне провадження, на таксі довезла «клієнтів» до околиць одного з прикордонних сіл, а далі пішки скерувала їх до кордону України з Молдовою. За ці послуги чоловіки зголосилися заплатити жінці по 100 доларів США.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження в ході якого, зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури висунули жінці обвинувачення за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України в організації незаконного переправлення кількох осіб через державний кордон України за попередньою змовою групою осіб.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду.

Правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW