Допомога від міжнародних організацій: Нещодавно Білу Церкву відвідала посол Німеччини в Україні



Життєво важлива інфраструктура міста, яка впливає на якість життя людей, також знаходиться під загрозою в разі повномасштабного вторгнення, що робить підтримку міжнародних організацій через різні соціальні проекти дуже актуальною і корисною.

Міжнародна організація з міграції (МОМ) та місто Біла Церква вже розпочали роботу над одним із таких проектів - "Реконструкція та модернізація систем водопостачання та водовідведення в м. Біла Церква" за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), урядів Німеччини та Кувейту.

Анка Фельдгузен, посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні, нещодавно відвідала Білу Церкву, щоб ознайомитися з проектом МОМ. Під час зустрічі, в якій взяли участь представники Посольства Німеччини, міський голова Білої Церкви, представники МОМ та співробітники ТОВ "Білоцерківвода", гості ознайомилися з результатами проекту, які допоможуть громаді Білої Церкви стати більш енергоефективною та забезпечити стале водопостачання та водовідведення. У Білій Церкві та навколишніх населених пунктах понад 300 000 людей отримують воду від ТОВ "Білоцерківвода".

Роберт Моміні, програмний менеджер Представництва МОМ в Україні, зазначив: "Однією з найважливіших потреб є доступ до води. МОМ допомагає місцевим жителям, які постраждали від війни, та внутрішньо переміщеним особам мати доступ до чистої води, підтримуючи муніципальне водопостачання. Приблизно 10% мешканців Білої Церкви наразі є внутрішньо переміщеними особами".

"Я був радий побачити, що МОМ, за фінансової підтримки Німеччини, вже кілька місяців оновлює та підтримує системи водопостачання та водовідведення в Білій Церкві. Місто, яке прийняло вимушених переселенців з інших регіонів України, отримає вигоду від поліпшення умов життя в результаті цього", - прокоментувала Анка Фельдгузен, посол.

Міський голова Геннадій Дикий висловив подяку міжнародній агенції за підтримку: "Хоча Біла Церква не була застрахована від ракетних обстрілів, ситуація в місті більш-менш стабільна, саме тому багато внутрішньо переміщених осіб зробили цю територію своєю домівкою. Підтримка наших друзів з усього світу у відновленні, реконструкції та покращенні інфраструктури є надзвичайно важливою, і ми неймовірно вдячні за їхню уважність та щедру допомогу".

Тетяна Бойко, генеральний директор ТОВ "Білоцерківвода", висловила вдячність за надану допомогу, оскільки підприємство також зазнає фінансових труднощів через війну внаслідок нещодавнього різкого зростання цін на енергоносії. Крім того, зросли ціни на витратні матеріали, які часто використовуються в роботі, наприклад, вартість реагентів, паливно-мастильних матеріалів зросла в два-три рази. Підприємство хотіло провести проект модернізації, але не мало на це коштів. В результаті вони звернулися за допомогою до МОМ і отримали її.

Джерело: сайт Білоцерківської міської ради

———

Слідкуйте за нами у соцмережах:

TapG1P4-8SpvFoSWpTyBTzLCe7xfOhzvDo6nQqzxz8pz47-QJ9UsenhMQGKpbUdEIX_nUdlAF1GGTzHhQOJjhOJgYQn5R4QQmny0v0xhYbyzFe5Jfb5TKmeFRYHRRHKDzzKqetbFXyiu_bqL9BTr0WrokNl6PxDE6a2o2bftwYYrxH2tFx6f1Th3_kCZ

1SksHzM6sN3cmFMTQCeKeX3K-VWTAt7knbdACAQQwgaLIH0XEwBMx2TdVpVgpOzPcFYl6Upgr82r7XJdZpBIln7yR0_ufXLIixtvbGZN5OdBDh9WOGmZdN4mpJrzc1AKCmAk373zjJBCGjI2IcYtbw4JJNRzc0gv_KmEpZzHJOec4ygrGMjRT8Zh3D_w

OexcWjh24Ubce9SuFjfBP5cgPw7kAz7Mt7OB4Xxqh9Ou46HOFmSsrFTIR-fdpkS223HBBCV74Dma0CKV2sXr4taua-n-6D0Nypy4Yj596eqXOx5FPSsRETkiNcrz5iWhncAlbO5wYEtFxoOsmlQ7oKZ9XivBmCeCqt7qjvw0czbVJ7RD_tUcVLKstO3K

E7sWhK6QKqTbZVWwvB3AWLiymhaza0E5Tjt1zJvp5URFzpcO2PbqA9QSArld9t0M2yWwfqhrOgcABK1HdWJ4ULMaM_u1VqSiotVNEz33CIxPtD43qzWw5B9xAHc9m15NjvfDlKDcvGJjA0ZQ0IPQ0SiZBsm5i95gcajBJRuuIDKiv4jCUIkEXIe3sdDS



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW