У Запоріжжі працівниця комунального закладу агітувала за "руський мир"



СБУ викрила на антиукраїнській діяльності працівницю одного з комунальних закладів Запоріжжя. 

Про це повідомляє СБУ.

Прихильницею "руського миру" виявилась місцева мешканка, яка підтримує близькі стосунки з колаборантами Мелітополя, які активно співпрацюють з окупаційною владою та публічно виправдовують збройну агресію рф проти України. Наразі стосовно них слідчі СБУ проводять досудове розслідування за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Прихильниця «русского мира» виправдовувала повномасштабне вторгнення в Україну військ рф. Вона заперечувала військові злочини агресора та підтримувала незаконне «приєднання» до росії тимчасово окупованих територій нашої держави.

«ніякої збройної агресії рф не має, росія просто забирає свої території тому правда на боці російської федерації і Запоріжжя також буде невід’ємною частиною росії, треба тільки почекати і не чинити супротиву», - цитує жінку СБУ.

Наразі жінці повідомлено про підозру за ст. 111-1 (публічне заперечення громадянином України здійснення збройної агресії проти України та невизнання поширення державного суверенітету України на тимчасово окупованій території України) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW