Загинули у боях на Донеччині: на Чернігівщині попрощалися із трьома солдатами



16 січня на Чернігівщині в останню путь провели трьох воїнів – Романа Марусича, Максима Терещенка та Андрія Богатирьова. Про це повідомляє обласний військкомат.

Роман Марусич

Роман Марусич

Солдат Марусич Роман Андрійович народився 3 липня 1975 року в селі Головач на Полтавщині. Тут закінчив середню школу, після чого проходив строкову службу у лавах ЗС України.

До 24го лютого 2022 року працював у Чернігові охоронцем в магазині «Аніка Маркет», але з початком повномасштабної війни вирішив долучитися до Захисників України, аби зі зброєю в руках стати на захист рідної землі. Службу проходив у військовій частині А4438 на посаді гранатометника та разом з побратимами віддано боровся проти російських окупаційних військ.

На жаль, 22 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу села Кліщіївка на Донеччині Марусич Роман загинув.

Попрощалися з полеглим воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши його на кладовищі «Яцево».

Максим Терещенко

Максим Терещенко

Солдат Терещенко Максим Анатолійович народився 5 березня 1987 року у Ніжині. Тут ріст та проживав, закінчив 9-ть класів місцевої ЗОШ №8, а потім 10-й та 11-й класи ЗОШ №5. У 2004-му році Максим вступив до професійно-технічного училища №2, протягом 2005-2006 років проходив військову службу у лавах ЗС України, після чого працював на Укрзалізниці.

На захист Батьківщини чоловік став ще у 2014-му році, того ж року взяв безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України.

24-го лютого 2022 року наш земляк вкотре взяв до рук зброю та разом з побратимами у складі військової частини А7329 мужньо захищав Україну від загарбників.

На жаль, 7 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу міста Соледар на Донеччині Терещенко Максим загинув…

Попрощалися з земляком у його рідному Ніжині, поховавши на місцевому кладовищі. Вдома у нього залишились батьки, брат, дружина та троє дітей - 12-річна Маргарита, 11-річний Ростислав та 7-річна Оля.

Андрій Богатирьов

Андрій Богатирьов

Солдат Богатирьов Андрій Анатолійович народився 30 травня 1987 року. У червні 2022 року також долучився до оборонців України. Службу ніс у складі військової частини А1910 на посаді стрільця-санітара десантно-штурмового взводу та разом з побратимами давав гідну відсіч загарбникам, борючись за світле майбутнє українського народу.

На жаль, 20 вересня 2022 року під час виконання чергового бойового поблизу населеного пункту Яцківка на Донеччині Богатирьов Андрій потрапив під ворожий артобстріл, отримавши травми, які виявилися несумісними з життям…

Попрощалися з воїном у Городні, поховавши на місцевому кладовищі. Вдома на нього чекали батьки, дружина та 3-річний син Тимофій.

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW