На озброєнні росії ще можуть бути сотні ракет Х-22, - Ігнат



Речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат укотре наголосив, що ракети Х-22 неможливо збити тими засобами протиповітряної оборони, які Україна має на озброєнні.

Про це він заявив на брифінгу в Медіацентрі Україна, повідомляє Укрінформ.

Водночас Ігнат зазначив, що російські запаси відповідних ракет можуть становити сотні. При цьому, за його словами, раніше Україна також мала на озброєнні ракети Х-22, однак частина з них була передана рф у вигляді оплати боргів за газ, а частина – утилізована – порізана на металолом.

Речник Повітряних сил ЗСУ запевнив, що покарання для російських злочинців неодмінно буде.

"Вони (російські військові – ред.) дислокуються зараз на аеродромі "Шайківка" в росії. Вже і командира оприлюднили, і його сім‘ю. Треба не піддаватися таким речам (не намагатися вчинити самосуд – ред.). Зрозуміло, що це покидьки і злочинці. Вони будуть покарані, це зрозуміло. Я думаю, що списки особового складу, напевно, усього полку, є у наших спецслужб", – сказав речник.

Ігнат зауважив, що нині не проблема знайти ці списки та поіменно дізнатися про всіх – від екіпажу, який виконував наказ, до верхівки, яка віддавала наказ стріляти по густонаселеному місту ракетою Х-22, похибка якої може становити до 600 метрів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW