В Бахмуті загинув захисник з Кривого Рогу Олександр Саідгалієв



11 січня 2023 року обірвалося життя захисника України, помічника машиніста екскаватора служби навантаження залізничного цеху №1 управління залізничного транспорту Саідгалієва Олександра Шокіровича.

Про це повідомляє Криворізький залізорудний комбінат.

Олександр народився 3 червня 1999 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи здобував освіту у Гірничому коледжі ДВНЗ «Криворізький національний університет», де опанував спеціальність «Відкрита розробка родовищ корисних копалин». Паралельно навчався у ВНРП ПАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат», де здобув теоретичні й практичні навички за фахом. Свою трудову діяльність розпочав 20 липня 2018 року в управлінні залізничного транспорту Криворізького залізорудного комбінату. Трудився помічником машиніста екскаватора. На роботі прагнув розширювати свої знання і удосконалювати професійну майстерність. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва УЗТ й підприємства.

З листопада 2020 року юнак пішов на строкову службу у Збройні сили України. Олександр мав демобілізуватися у травні 2022-го, проте у лютому розпочалася повномасштабна агресія рф проти України, і він залишився у лавах ЗСУ боронити свою Батьківщину. Ніс службу гранатометником 3-го відділення 3-го взводу оперативного призначення 1-ої роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 2-го батальйону оперативного призначення в/ч 3017. Мав багато планів на життя – створити власну родину, виховувати дітей та добитися успіхів на роботі. На жаль, 11 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на східній околиці м. Бахмут Донецької області через мінометний обстріл він отримав поранення, не сумісне із життям.

Керівництво, трудовий колектив акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе родини Олександра Саідгалієва та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Нехай спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи, чесно прожив своє життя, захищав Україну до останнього подиху завжди будуть сильніші, ніж смерть! Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя.

Вічна Пам’ять та Слава полеглому Герою!

В Бахмуті загинув захисник з Кривого Рогу Олександр Саідгалієв, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW