AfterОлів’є Run 2023: Житомирян запрошують на щорічну пробіжку 1 січня



Друзі, СК «Полісся UA» 1-го січня запрошує всіх бажаючих на щорічну пробіжку «AfterОлів’є Run 2023».

Цього року як ніколи хочеться почати новий рік з пробіжки та теплої зустрічі у колі однодумців, пробігтися, допомогти нашій армії через проект «Разом» та помріяти, як ми будемо святкувати перемогу у 2023 році, за смачною юшкою та обліпиховим чаєм на чудовій локації бази «Спартак».

Цього року хочемо залишити трошки новорічної атмосфери (а це шапки, різні новорічні атрибути, костюми святого Миколая та найголовніше, – додати за можливості до традиційного дрес-коду символи нашої перемоги, а це: черешенька, єнот, кавун, бавовна, рожева панамка, соняшник тощо на одязі, чи у вигляді аксесуарів. Генератори та Старлінки теж рахуються, але важко буде бігти з ними.

Коли: 1-го січня 2023 року, 11:00.

Де: Гідропарк (поруч з оглядовим колесом)

Що на вас чекає:

  • два кола по 2,5 км в легкому темпі, а далі йдемо на базу відпочинку «Спартак», де на вас чекатиме смачнюча юшка, чай та тепле спілкування.

А ще:

  • якщо є бажання пробігтись швидше, можливо перед стартом виділити окрему групу та пробігтись по 4.30, наприклад. Зробимо перекличку перед стартом.
  • активність під назвою «Дві правди та одна побрехенька бігуна».

Готуйте два факти про своє бігове життя та одну брехню, виходьте на імпровізовану «сцену», а ми всі разом спробуємо вгадати, де ж правда, а де побрехенька. Невеличкі подарунки теж будуть.

Price: Безкоштовно.

Єдина умова та прохання, – долучитися до благодійного проекту "Разом" та запостити пробіжку у спільноту. Посилання тут.

Зустрінемось 1 січня 2023!

Слава Україні!

Посилання на саму подію у Фейсбук тут.

AfterОлів’є Run 2023: Житомирян запрошують на щорічну пробіжку 1 січня, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW