Що одягнути в новорічну ніч 2023



Вже незабаром настане новорічна ніч і ми будемо зустрічати 2023-й. Кожен із нас сподівається, що новий рік принесе нам перемогу і мир у нашу країну. А як же без символізму у цю новорічну ніч?

Особливо щодо того, як одягатися, аби прийдешній 2023-й рік Чорного Водяного Кролика був вдалим та щасливим.

Одяг має гармонійно пасувати до святкування нового року. Щодо кольору, то варто обирати спокійні та однотонні відтінки. Добре підійде рожевий, блакитний, фіолетовий, лимонний, оливковий, білий.

Також можна одягнутись у кольори символу цього року - чорний, або під колір води - синій.

Свій новорічний образ можна доповнити прикрасами зі срібла чи золота. Цього року варто відкласти усі блискучі паєтки та стрази. Також слід уникати гострих аксесуарів - шипів та подібних їм прикрас.

Для святкування Нового року жінкам можна одягнути сукню, костюм чи комбінезон. Можна також поєднати спідницю чи штани із сорочкою або топом. Варто уникати хутряних виробів і аксесуарів, а ще анімалістичного принту.

Для чоловіків головне в образі - це стриманість та солідність. Треба уникати зайвої екстравагантності. Вбрання може бути чорним, синім, коричневим, а також сірим та білим. Краще відмовитись цього року від джинсів і віддати перевагу штанам чи брюкам. Їх можна доповнити зручним джемпером чи жилеткою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW