Видаляємо плісняву без хімії за допомогою підручного засобу, який точно є на вашій кухні. Фантастичний метод який доступний кожному



Зима - це час, коли у вашому будинку найчастіше починають пітніти вікна та з'являється пліснява навколо вікон та в інших місцях схильних до накопичення вологи. З пліснявою важливо боротися відразу ж, тим більше, що це легко зробити за допомогою одного натурального засобу - простого оцту.

Проблеми з пліснявою часто здаються складними та можуть бути небезпечними для здоров'я. Вентиляція важлива, якщо у вашій оселі сиро, але зимою робити часто провітрювання не зовсім зручно, особливо враховуючи часті відключення електроенергії та теплопостачання. Тому, щоб запобігти появі плісняви, використовуйте недорогі лайфхаки з натуральних компонентів.

Дотримуйтесь цих простих кроків, щоб позбутися плісняви у вашому будинку

Очистіть поверхню гарячою водою, використовуючи тканину з мікрофібри.

Розмішайте оцет і воду у співвідношенні 20% оцту та 80% води, та розпорошіть розчин за допомогою звичайного розпилювача рідини.

Видаляємо плісняву без хімії за допомогою підручного засобу, який точно є на вашій кухні. Фантастичний метод який доступний кожному, фото-1

Залишіть на 30 хвилин або більше.

Ретельно протріть іншою чистою тканиною з мікрофібри, доки поверхня не стане сухою. За необхідності можна додатково просушити поверхню за допомогою звичайно фену для волосся. 

Видаляємо плісняву без хімії за допомогою підручного засобу, який точно є на вашій кухні. Фантастичний метод який доступний кожному, фото-2

До розчину також можна додати трішки гвоздичну або евкаліптову олію для приємного аромату.

Оцет має дуже широкий спектр застосунку та є дуже універсальним засобом. Саме тому його полюбляють використовувати майже всі господині, це означає що він точно є на вашій кухні. Він також чудовий як натуральний компонент проти плісняви завдяки своїй кислотності. У будь-якому випадку ціна оцту не кусається.

Читайте також: Найпопулярніші та високооплачувані професії на 2023 рік



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW