У Сумському районі вибухотехніки поліції знищили бойову частину ракети



Щоденно вибухотехніки ГУНП в Сумській області проводять огляди та розмінування місцевості, знаходять і знищують боєприпаси, що не спрацювали.

Як повідомив начальник вибухотехнічного відділу ГУНП в Сумській області Олег Євлаш, до поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що неподалік одного з населених пунктів Сумського району було знайдено частину ракети.

Прибувши на місце і оглянувши знахідку, вибухотехніки поліції класифікували її як головну (бойову) частину ракети «повітря – земля», або ж протитанкової керованої ракети. Снаряд був вкрай небезпечний, тож його було знищено на місці виявлення шляхом підриву.

Враховуючи те, що обстріли Сумської області рашисти не припиняють, українцям варто бути надзвичайно пильними і обережними. Радимо людям, у випадку виявлення будь-яких боєприпасів їх не чіпати. Обов’язково, про виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів, повідомляйте представників місцевої влади, сільських чи міських голів, військових, поліцію чи рятувальників. З’ясувати ступінь небезпеки від знахідки зможе лише фахівець.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW