Моя рекомендація ще трошки почекати: мер Миколаєва про повернення жителів до міста



Миколаїв ще досі у зоні небезпеки, адже росіяни все ще можуть обсирілювати місто з ЗРК С-300.

В інтрев'ю 0512 мер Олександр Сєнкевич все ще не радить миколаївцям повертатись додому. І причина не лише в небезпеці.

"Останній обстріл в нас був у ніч на восьме грудня. Під час нього пошкоджень зазнало приватне підприємство, де знаходилась автомобільна техніка та пасажирські автобуси. Навіть після звільнення частини Херсонщини росіяни досі можуть нас атакувати із систем С-300, які вони переробляють з типу “земля-повітря” на “земля-земля”. Ці комплекси неточні, і ми знаємо, що більшість руйнувань у Миколаєві - будинків, споруд, шкіл, завдані саме цими ракетами. Тому небезпека все ще залишається. 

Окрім того, до цього додалась ще проблема з електроенергією і наша тривала проблема з водою. Також через проблеми з електроенергією, у нас не працює великий бізнес. Люди, які будуть сюди повертатись саме зараз, матимуть проблеми з роботою. Як-то кажуть, повернулись - добре, свої стіни завжди кращі. Але ж де вони будуть працювати та заробляти кошти?

У будь-якому разі, моя рекомендація ще трошки почекати. Можливо, до весни. Моя сім’я не повертається. Ось простий приклад", - сказав він. 

Тим не менш, після звільнення Херсону, у Миколаєві налічують вже більше половини жителів - 260-270 тисяч, а ще в листопаді їх було під 230 тисяч.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW