«Новий рік українці зустрічатимуть теплою погодою» - синоптики



Температура повітря до кінця тижня та 2022 року хлюпотітиметься переважно у "плюсових" теплих ваннах. З коливаннями, очевидно, проте все ж нижче нуля не опускатиметься. Принаймні вдень. Про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує:

« Сьогодні дощ та мокрий сніг охоплять більшість нашої території. Та й взагалі, погода буде некомфортною, бо до опадів приєднається рвучкий, часом сильний, вітер. Максимальна температура повітря в більшості областей становитиме +3+9 градусів, на північному сході та сході свіжіше, +1+3 градуси. Опади в Україні до кінця 2022 року малоймовірні, і лише 1-го січня атмосфера повиблискує новорічним дощиком. Про люті морози я вже згадувала - їх не буде, та й навіть не лютих не буде)) до кінця 2022 та на початку 2023 року переважатиме тепла погода»

Народний прогноз погоди від «Синоптик- Полтава»

Протягом усього дня у Полтаві буде триматися хмарна погода. Вранці очікується сильний дощ зі снігом, удень - дрібний дощ, який

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять святих Фірса, Левкія і Каллиника. У цей час тримається стабільно зимова погода, з усіма характерними для неї явищами: “У грудні мороз наростає, проте день прибуває”. У давнину говорили: “Зима ночі урвала, дня приточила”. Наші пращури помітили: якщо взимку повітря стає прозорішим, значить слід чекати на похолодання.

Читайте також: В «Укренерго» спростували фейк про скасування аварійних відключень



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW