Під час повітряних тривог головну ялинку підсвічувати не будуть



У ніч на 1 січня перебуватися столицею без спецперепусток буде заборонено, як і в будь-яку іншу добу. Про це повідомив заступник міського голови, секретар Київради Володимир Бондаренко.

«Будемо вмикати ялинку на Новий рік та Різдво, напевно ще в якісь інші дні вечорами. Але ніяких гулянь не буде. Привести дитину до ялинки, подивитися на ялинку – так, дотримуватися заходів безпеки – так. Не буде підсвічуватись ялинка під час повітряних тривог. А новорічну ніч у зв’язку з комендантською годиною кожен буде вдома – з родиною», – сказав Бондаренко в ефірі телеканалу “Київ”.

Таким чином, розчарованими залишаться кияни, які реєстрували петицію з проханням відмінити комендантську годину в столиці 1 січня. Вона за 10 днів зібрала 2112 підписів з 6000.

Не планує у цьому році місто заливати ковзанки. Однак буде декілька локацій, де їх створять представники бізнесу.

«Відкриє ковзанку Виставковий центр. Разом з тим, зверну увагу, що обстріли столиці не припиняються. Тому батьки мають поставитися відповідально до цих подій, обирати ті об’єкти, де є найближчі укриття, і дотримуватися безпекового режиму, який діє в Києві. Не даємо ворогові вкрасти свято, але з усіма безпековими застереженнями маємо ставитися до святкування», – додав Бондаренко.

Джерело



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW