На Кам'янеччині затримали групу торговців амфетаміном



Мешканці Кам’янець-Подільського району займались збутом амфетаміну методом закладок. За протиправну діяльність їм загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно з колегами із кримінальної поліції Кам’янець-Подільського райуправління поліції та слідчими слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили злочинну діяльність групи наркоторговців з Кам’янець-Подільського району.

Фото: Кам’янець-Подільського районного управління поліціїФото: Кам’янець-Подільського районного управління поліції

Зловмисники збували амфетамін методом закладок. Для зручності безконтактного спілкування з клієнтами використовували спеціальний телеграм-канал.

Поліцейські задокументували ряд фактів збуту зловмисниками наркотиків.

У фігурантів було проведено 8 санкціонованих обшуків, в ході яких поліцейські вилучили пакети з амфетаміном, більше сотні готових закладок, пакувальний матеріал, електронні ваги, банківські картки, мобільні телефони та sim-картки до них, обладнання для виготовлення наркотиків.

Трьох наркоторговців затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже оголосили їм підозри у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ, санкція якої передбачає до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Найближчим часом їм буде обрано запобіжний захід. Розслідування триває.

Читайте також:"Аварійну ямковість ліквідують на дорогах Кам’янеччини".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW