У Полтаві провели «Марафон добрих справ» для дітей з Донеччини



У Полтаві привітали з Різдвяно-новорічними святами дітей, які переїхади в нашу область з Донеччини. Захід відбувся в межах акції «Марафон добрих справ», яка стартувала в Києві в День святого Миколая. Марафон організований Донецькою обласною військовою адміністрацією для дітей-переселенців з Донецької області.

У Полтаві провели «Марафон добрих справ» для дітей з Донеччини, фото-1

«З Донеччини до Полтавщини виїхали 37 тисяч вимушених переселенців. Сьогодні для них в обласному центрі влаштували свято. Для дітей провели інтерактивні ігри, вручили солодкі подарунки, а актори Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя показали виставу «Принц і жебрак», – розповіла директор департаменту соціального захисту населення Донецької облвійськадміністрації Олена Токарева.

У Полтаві провели «Марафон добрих справ» для дітей з Донеччини, фото-2

На свято запросили 700 дітей, із 32 громад Донецької області.

«Дуже приємно, що Полтавська ОВА не стоїть осторонь марафону. Ці діти мають відчувати себе як вдома, затишно комфортно. Щоб найшвидше до нас прийшов мир і перемога», – зазначила директор департаменту культури і туризму Полтавської облвійськадміінстрації Ірина Удовіченко.

«Марафон добрих справ» пройде у восьми областях України. Розраховують, що його події відвідають близько 20 тисяч дітлахів. До заходу залучать театри, культурні заклади та гуманітарні штаби, відвідування — безкоштовне.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW