Граната і набої: в Одесі затримали 23-річного торговця боєприпасами, - ФОТО



В Одесі поліцейські затримали 23-річного містянина за підозрою у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойових припасів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

У відомстві розповіли, що правопорушника викрили на гарячому під час збуту на Люстдорфській дорозі гранати Ф-1 та кількох десятків набоїв. За реалізацію такого «товару» він отримав п’ять тисяч гривень.

Граната і набої: в Одесі затримали 23-річного торговця боєприпасами, - ФОТО, фото-1

Правоохоронці встановили, що заборонені предмети одесит кілька тижнів тому придбав з метою збуту і зберігав за місцем мешкання.

Співробітники Одеського районного управління поліції разом зі спеціалістами-вибухотехніками вилучили з місця події ручну осколкову гранату Ф-1, набої калібру 7,62, а також гроші отримані за їх реалізацію. Зараз бойові припаси скеровані на дослідження.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті бойового припасу без передбаченого законом дозволу. Це правопорушення згідно з ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання й нині клопочуть щодо обрання йому запобіжного заходу. В ході слідства правоохоронці встановлюватимуть походження бойових припасів», - повідомила старша слідча у справі Марина Самокиш.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW