В ДТП на Житомирщині травмувалися 13-річна дівчинка та однорічний хлопчик



Дорожньо-транспортна пригода сталася днями в с. Озадівці Бердичівського району. У результаті травми отримала 34-річна жінка та двоє дітей. Нині триває встановлення усіх обставин.

Близько 20:25 до Бердичівського райвідділу від медиків надійшло повідомлення про ДТП. Відтак на місце події виїхали правоохоронці для з’ясування всіх обставин.

Попередньо, 63-річний житель Райгородської громади, керуючи автомобілем «Nissan», виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення із гужовою повозкою під керуванням 34-річної місцевої жительки.

Унаслідок автопригоди жінка та двоє пасажирів воза, 13-річна дівчинка та однорічний хлопчик отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

За вказаним фактом слідчі Бердичівського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Водночас правоохоронці нагадують водіям усіх транспортних засобів: будьте уважними, враховуйте дорожню обстановку та суворо дотримуйтесь заходів безпеки під час поїздок.

Водіям гужового транспорту необхідно пам’ятати, що віз повинен бути обладнаний світлоповертачами. Для руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду — білого кольору, ззаду — червоного кольору, що встановлюються з лівого боку воза.

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW