Іспанські експерти оглянули зруйновані об’єкти інфраструктури на Київщині



Іспанська експертна місія оглянула 15 пошкоджених об’єктів інфраструктури на Київщині та склала відповідні 3D-моделі. Про це йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора України.

Експерти з Королівства Іспанія здійснили 3D-сканування зруйнованих об’єктів інфраструктури в Києві та Київській області. Іспанська експертна місія здійснила огляди 15 пошкоджених об’єктів інфраструктури в рамках 9 кримінальних проваджень. 

За результатами складено 3D-моделі об’єктів цивільної та критичної інфраструктури на території Києва та Київської області, які зазнали ушкоджень внаслідок ракетних ударів. Такі моделі дозволяють в будь-який час отримати деталі щодо розмірів об'єкту та всіх його ушкоджень.

Запропоновані іспанськими експертами передові технічні рішення є важливою допомогою для українських правоохоронних органів при проведені відповідних експертних досліджень.

Генеральний прокурор Андрій Костін подякував колегам за згоду працювати в Україні та надавати допомогу у документуванні злочинів, вчинених під час російської збройної агресії.

Джерело

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW