Україна стала країною року за версією The Economist



За версією видання "The Economist"  Україну названо країною року у 2022 році за героїзм її народу та спротив кривднику. 

Про це йдеться в матн "The Economist". 

На думку авторів рейтингу, особливо виділяються чотири якості українців: героїзм, винахідливість, стійкість і натхнення.

"Обрати країну року за версією журналу "Економіст" непросто. Наші автори та редактори зазвичай починають з вільних дебатів, в яких вони сперечаються щодо півдюжини країн-пртендентів, що увійшли до шорт-листа. Але цього року, вперше з того часу, як ми почали називати країни року в 2013 році, вибір очевидний. Це може бути лише Україна.

Зазвичай такої честі удостоюється країна, яка, на наш погляд, найбільше покращилася за попередні 12 місяців. Отже, Україна є в певному сенсі незвичайним вибором, оскільки життя більшості українців вражаюче погіршилося з моменту неспровокованого вторгнення Володимира Путіна в їхню країну в лютому. Багато людей загинуло. Міста були розгромлені і обвуглені. Мільйони людей покинули свої домівки. Економіка України скоротилась приблизно на третину. Через російські атаки багато українців тремтять у темряві без електрики. І все ж українці проявили себе цього року",- йдеться в матеріалі.

Україна стала країною року за версією The Economist, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW