Вінницьким військовим відправили буржуйки, автівки, дрони та смаколики



Дві автівки, 15 буржуйок, дрони, генератор, шанцевий інструмент (сокири, лопати, кірки), теплі речі, продукти, смаколики, обереги, зроблені дітьми. 20 грудня з Вінниці відправили чергову партію допомоги вінницьким військовим в рамках діяльності Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Черговий вантаж вагою понад 8 тонн збирали громади всієї області, в тому числі й Вінниця. Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що такі відправки відбуваються регулярно, а цього разу крім таких потрібних автівок на фронт поїхали ще й два розвідувальні дрони.

Щиро дякую, усім хто долучився до нашої акції. Це звичайні мешканці міста та області, волонтери та працівники комунальних підприємств, - зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов, під час відправки вантажу. - Вони зварювали буржуйки, готували смаколики, збирали кошти. Кожен допомагав як міг. Саме в такій згуртованості та єдності - сила нашого народу.

Вінницьким військовим відправили буржуйки, автівки, дрони та смаколики, фото-1

Як розповідає координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Ірина Івасюк, акція «Подаруй військовим смак домашнього тепла» започаткована спеціально до різдвяних свят.

Ми хотіли, щоб наші військові, які на передовій, відчули домашнє тепло та затишок, - каже вона. - Передаємо їм випічку, чай, каву тощо. Думаю, в цьому році ми зможемо підготувати ще один вантаж, адже зараз на фронті перебуває дуже багато вінницьких підрозділів.

За словами голови Вінницької обласної Ради В’ячеслава Соколового, загалом сьогодні до вінницьких військових поїхало близько 8 тонн допомоги.

Вінницьким військовим відправили буржуйки, автівки, дрони та смаколики, фото-2

Представники військових зазначають, що вони дуже вдячні за допомогу. Разом з тим вони додають, що вінницькі хлопці зараз знаходяться в бліндажах, там, де дуже холодно. Тому є велика потреба в буржуйках та генераторах, які необхідні в тому числі для того, щоб військові могли тримати зв'язок між підрозділами.

Вінницьким військовим відправили буржуйки, автівки, дрони та смаколики, фото-3

Ми попрацюємо над цим питанням з тим, щоб придбати ще певну кількість генераторів і якнайшвидше відправити на передову, - зауважив у відповідь Сергій Моргунов. - Думаю, до цього процесу долучаться і громади області.

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW