Життя без світла: сумна статистика загибелі громадян на пожежах



Лише минулої доби в Україні через пожежі загинуло 15 людей, постраждало — 10.

Загалом 19 грудня сталася 191 пожежа, з них 138 — у житловому секторі.

Впродовж минулої доби надзвичайники Хмельниччини врятували від вогню 8 домоволодінь

Так, через несправну пічку або порушення правил користування нею, горіли житлові будинки в селах Копистин, Радівці та Митинці, Хмельницького району. На щастя, у цих випадках обійшлося без жертв. Однак, через цю ж причину в с. Кадиївці, що на Кам’янеччині під час ліквідації пожежі в житловому будинку надзвичайники виявили тіло загиблої 85-річної жінки.

Також цього ж дня, ймовірно, через коротке замикання електромережі виникла пожежа літньої кухні на вул. Кармелюка, що у Волочиську. Загоряння ліквідували надзвичайники 9 Державної пожежно-рятувальної частини міста.

Не спокійно було і в селі Грузевиця, Хмельницького району. Там у гаражі зайнявся автомобіль. Небезпека полягала у тому, що приміщення гаража було впритул розташоване до оселі, вогонь от-от міг перекинутися. Врятували домівку від нищівного полум’я надзвичайники 3 та 4 Державних пожежно-рятувальних частин. Ще два житлових будинки горіли вранці 20 грудня.

Пожежі виникли в селі Водички та на вул. Загребельного, що в обласному центрі. На щастя у цих випадках обійшлося без жертв та травмувань, причини пожеж встановлюються.

Шановні громадяни, Служба порятунку Хмельниччини звертається до вас із проханням бути обережними та відповідальними з вогнем у побуті, стежте за справністю печей та обігрівачів, не перенавантажуйте електромережу та, ні в якому разі, не паліть у ліжку! Пам'ятайте, що дотримання правил пожежної безпеки – це найдієвіший метод вберегтися від лиха —> https://bit.ly/3gJAEI9

Бережіть себе, оточуючих та майно.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW