Окупанти вдарили з важкої артилерії по одному із міст Дніпропетровщини: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується двісті дев’яносто дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення.​​ Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що день в області був спокійним. Але тишу порушив вечірній обстріл Нікополя: окупанти вдарили по місту з важкої артилерії. Постраждалих немає, інформація щодо руйнувань уточнюється.

Енергетики продовжують приводити до ладу систему після останніх ракетних обстрілів. Завдання дуже складне, скільки часу займе відновлення більш-менш стабільної роботи мереж – спрогнозувати неможливо. За даними «Укренерго», ситуація з електропостачанням на Дніпропетровщині зараз найважча.

"Якщо у вам вдома є світло – будь ласка, заощаджуйте. Допоможіть нашим енергетикам впоратися із черговим викликом. Якщо електроенергії вдома немає – збережіть адреси найближчих до вас Пунктів незламності і користуйтеся ними: nezlamnist.gov.ua

Одна з цілей ворога, яку вони давно поставили перед собою – примусити нас панікувати і посіяти хаос. Це було очікувано. Але українці сильніші. Нашим хлопцям і дівчатам в окопах зараз значно важче, ніж нам.

Допомагаємо один одному, підтримуємо ЗСУ, віримо в Президента і разом – до Перемоги.

Слава Україні!", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW