296 день війни в Україні



296 день війни в Україні, фото-1

Генштаб ЗСУ оновив втрати російської армії в Україні. Уже відомо про загибель 97 270 окупантів, з яких 680 було ліквідовано за минулу добу.

Росія здійснила 9 масовану ракетну атаку та випустила по Україні 76 ракет – 72 крилаті та 4 керовані. Українським силам ППО вдалося збити 60 ракет.

ЄС офіційно погодив дев'ятий пакет санкцій проти Росії. Пакет санкцій передбачає обмеження проти майже 200 осіб і організацій, причетних до нападів на мирних жителів і викрадення дітей.

В Україну надійшов перший вантаж аварійно-ремонтного обладнання зі США. Це підтвердила пані посол США в Україні Бріджит Брінк.

У Кремлі "пригрозили", що Patriot в Україні стане "законною ціллю для Росії". Втім, у США на це потужно відповіли. Сполучені Штати не дозволять Росії диктувати, яку безпекову допомогу надавати Україні, наголосив речник Пентагону Пет Райдер.

Під час масованої атаки росіян військовослужбовець Територіальної оборони збив крилату ракету з кулемета. Ракета окупантів летіла на Київ, а приземлилась в області.

Парламент Болгарії прийняв рішення про постачання зброї нашій країні. Угода передбачає надання українським військовим озброєння, техніки та боєприпасів.

Німеччина виділить додаткові 100 мільйонів євро для Фонду енергетичної підтримки України. Також Австрія в цей же Фонд надасть 5 мільйонів євро для посилення здатності ремонтувати об’єкти інфраструктури.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW