Пункти незламності у Львові: перелік локацій, де розташовані



Публікуємо перелік Пунктів незламності у Львові.

Із середини листопада у Львові в низці локацій відкрили Пункти незламності. Там жителі можуть тимчасово залишитися, зарядити телефони, отримати доступ до інтернету та зігрітися. Про це зазначили у пресслужбі Львівської міськради. 

Які діють Пункти незламності від міськради: 

Наразі у місті діє 21 Пункт незламності, якими опікується міськрада. Зокрема, вони облаштовані у всіх районах Львова: 

  • Залізничний район: вул. Повітряна, 20; вул. Виговського, 34; вул. Широка, 86Б. 
  • Шевченківський район: вул. Мазепи, 11; вул. Липинського, 11; вул. Кирилівська, 3а; вул. Шевченка, 350а; вул. Величковського, 58; вул. Кушевича, 1. 
  • Галицький район: Городоцька, 36; вул. Ф. Ліста, 1; вул. Сербська, 15; 
  • Личаківський район: вул. Пасічна, 49б; вул. К. Левицького, 67; 
  • Франківський район: вул. Володимира Великого, 14а; вул. Генерала Чупринки, 85; вул. Софії Караффи-Корбут, 10 (колишня Айвазовського).
  • Сихівський район: просп. Червоної Калини, 66; просп. Червоної Калини, 38; просп. Червоної Калини, 81; вул. Стрийська, 79. 
Пункти Незламності у Львові, Фото: пресслужби Львівської міськради

Пункти Незламності у Львові, Фото: пресслужби Львівської міськради

Публікуємо також онлайн-карту з переліком, де розташовані Пункти незламності: 

Інформація про Пункти незламності також доступна у чатботі CityHelper у Telegram та Viber: https://ayko.app/city.helper. Контакти щодо роботи пунктів обігріву: 050 555 44 61; (032) 297 58 80; "Гаряча лінія" міста 1580.

"Поки навантаження на пункти обігрівання не є великими. Але ми не розслабляємось і використовуємо цей час, щоб вдосконалити роботу пунктів, покращити комунікацію, налагодити координацію з ДСНС, поліцією та приватними структурами, які розгортають схожі пункти обігрівання", - зазначив в.о. директора департаменту гуманітарної політики міськради Євген Бойко. 

Де ще можна знайти локації, щоб зігрітися та підзарядити пристрої: 

Крім того, як Пункти незламності від міста, так і від бізнесу можна знайти за посиланням: https://nezlamnist.gov.ua/.

Також у Львові для зручності мешканців маркетингове агентство Stroom Digital з міськрадою створили інтерактивну карту з переліком закладів з генераторами та укриттями. 

Зазначимо, у разі погіршення ситуації, якщо у Львові не буде світла та опалення понад 24 години, то мають відкривати другу та третю хвилі таких пунктів. Про їх відкриття та адреси жителів повідомлять додатково. Крім того, комунальники розклеюватимуть відповідні оголошення з інформацією, де знаходяться найближчі пункти обігрівання по районах.

Загалом місто планує відкрити близько 1000 пунктів обігрівання із альтернативним світлом, мобільним зв'язком, металевими пічками, запасом їжі, води тощо.

Читайте також: Козицький повідомив, чи діятимуть на Львівщині аварійні вимкнення світла через масові обстріли

Фото на головній: ДСНС України



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW