У Києві перебої з водою та введені екстрені відключення світла: містянам радять запастись водою



Сьогодні, 16 грудня, російські загарбники вкотре завдали масованого ракетного удару по територї України. Так, у Києві внаслідок пошкоджень енергоінфраструктури, є перебої з водою. Крім того, запроваджене екстрене відключення електроенергії.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, регіону та України і нічого не пропустити.

У зв‘язку з пошкодженнями енергоінфраструктури в усіх районах столиці є перебої з водопостачанням. Фахівці працюють, щоб стабілізувати систему. Про всяк випадок, підготуйте запас питної та технічної води, – зазначив очільник столиці Віталій Кличко.

Коїм того, в енергетичній компанії ДТЕК повідомили, що у Києві через ракетну атаку вводяться екстрені відключення світла і графіки стабілізаційних відключень не діють.

Раніше ми повідомляли про те, що сьогодні, 16 грудня, ворог здійснив чергову масовану ракетну атаку по всій території України. Так, під час тривоги пролунали вибухи у трьох районах Києва – Деснянському, Голосіївському та Дніпровському.

Крім того, розповідали, що у Києві рух метрополітену тимчасово зупинено на всіх гілках. Підземні станції працюють як укриття.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW