Ялинки в центрі Полтави не буде. Але буде різдвяний ярмарок



Як ми вже розповідали, сьогодні в Полтавській міській раді відбулося засідання міськвиконкому. Під час нього затвердили виділення коштів для харчування ВПО та діяльності «пунктів незламності».

Після засідання Олександр Мамай відповів на питання журналістів. Зокрема, знову торкнулися теми новорічних свят. Олександр Мамай вкотре наголосив – тема встановлення ялинки закрита.

« Питання не підлягає обговоренню, адже так проголосувала громада. При чому категоричною переважною більшістю голосів. 77% проти. Я виконав волю громади. Хоча кошти на це планувалося не виділяти з міського бюджету – кілька бізнесменіві я зокрема буди готові пожертвувати власні фінанси. Також хотіли поставити спеціальні бокси, куди люди могли би збирати кошти на підтримку ЗСУ. Я думаю, зібрали б на багато більше, ніж би потратили на ялинку. Певен, що ми б назбирали набагато більше, ніж ті 130 тисяч, які були готові витратити підприємці».

Натомість, в центрі міста ймовірно працюватиме різдвяний ярмарок. Але за умови, якщо того забажають підприємці.

« Я думаю, ми запросимо тих, хто брав участь у заходах минулого року, поставимо невеличкий атракціон для дітей. Ми не відмовимо жодному бізнесмену» - запевнив Мамай.

Читайте також: Із міської ради у Полтаві відкликають ще одного депутата



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW