Бізнес закликають створювати «Пункти незламності» у своїх офісах



Розробити вимоги, відповідно до яких підприємці зможуть створити для жителів столиці точки з відкритим інтернетом, якісним освітленням та розетками, пропонує виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування “Міжнародна асоціація малих громад”, кандидат політичних наук Олексій Буряченко.

В ефірі телеканалу «Київ» він говорив про ведення бізнесу у країні, яка воює з Російською Федерацією.

«Окрім «Пунктів незламності» по всій країні, потрібно запропонувати, щоб відповідальний бізнес також взяв на себе таке зобов’язання. Тому що багато в кого є магазини, офісні центри – щоб вони зробили за стандартами звичайного «Пункту незламності» такі самі точки – з генератором, зі старлінком, можливістю випити чаю. У нас дуже багато є відповідального бізнесу, дуже багато. Просто до них треба додатково звернутися», – сказав Буряченко.

Він додав, що у деяких будівельних маркетах столиці уже є подібні точки, проте не всі кияни знають про їх існування.

«Варто зробити це більш системно і на тій мапі електронній з «Пунктами незламності» такі точки також відмічати. І потрібні стандарти – бо хтось відкрив можливість підзарядити телефон, але більше нічого немає. Однак чим більше таких додаткових функцій для людей, тим легше ми пройдемо цю зиму», – додав експерт.

Джерело



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW