5 приватних закладів, в яких можна отримати освіту екстерном



5 приватних закладів, в яких можна отримати освіту екстерном

Коронавірус та повномасштабне вторгення призвело до зміни звичного режиму навчання. Деякі школярі перейшли на онлайн-освіту, хтось виїхав закордон та навчається паралельно в двох закладах. Для зручності деякі школи Київщини пропонують отримати освіту екстерном. Чимало батьків вбачають у цій формі навчання високі перспективи та зручність для дітей. Які 5 приватних закладів Києва дозволяють отримати освіту екстерном? - читайте далі.

5 приватних закладів, в яких можна отримати освіту екстерном, фото-1

Ліцей «Перспективи»

Ліцей знаходиться у Броварах і запрошує на навчання учнів 5-11 класів. Є три формати навчання: очне, онлайн та екстернат. Має беззаперечну репутацію та гарні відгуки від батьків.

Навчання екстерном може відбуватись у двох форматах:

Перший: з доступом до матеріалів, перевіркою контрольних робіт 5-11 класів за 3 000 грн/міс.

Другий: з доступом до матеріалів, але самостійним опрацюванням програми 5-11 класу за 6 500грн/рік.

Важливо, що ліцей пропонує поглиблене вивчення англійської та якісно підготовку до ДПА та ЗНО.

Сайт: perspectives.com.ua

"Атмосферна школа" в Києві

Це онлайн-школа, в якій можливо отримати атестат екстернатною формою навчання. Школа також пропонує два формати:

“Екстерн” - в нього входить доступ до всіх матеріалів, підтримка ментора та 15 консультацій з вчителями 5-11 класів, учні 1-4 класів отримують по одній консультації на 2 тижні, а також зручна онлайн-платформа, відео-презентації та тести за 6 750грн/семестр.

“Екстерн+” - розширений пакет, до якого додатково ввійшли 30 консультацій та 5 особистих консультацій по обраним предметам за 30 000/рік.

Сайт: atschool.com.ua

Онлайн-школа "DAR-SCHOOL"

Школа пропонує екстернатну форму навчання для учнів 1-11 класів. Вартість навчання сягає 2 250 грн/рік. В пакеті цілодобовий доступ до навчальної платформи, авторські відео-уроки, тести та навчальні матеріали. Учні мають змогу отримати онлайн-консультацію за запитом з будь-якої навчальної дисципліни. Контрольне оцінювання відбувається двічі на рік з кожної дисципліни навчального плану.

Сайт: dar.school

Онлайн-школа "ALTERRA EXTERNAT"

Онлайн-школа, яка надає доступ до екстернатної освіти в різних форматах. Учні мають доступ до онлайн-платформи з матеріалами та атестацією і власний кабінет. Є чотири пакети екстернатної освіти:

"Екстернат Start". Учні мають доступ до всіх матеріалів та навчального плану за темами, доступ до кабінету та дворазову атестацію кожного року за 3000 грн/рік.

"Екстернат Pro". До пакету додано можливість самоперевірки після виконання завдань та готову базу знань в різних форматах: книги, відео, інтерактивні сайти.

"Екстернат Alterra Educators". Пакет доступний лише колективу учнів від 5 осіб. Школа бере на себе всі бюрократичні питання, але учні отримують стандартні можливості: доступу до матеріалів, атестація та документи державного зразка. Вартість 2500 грн/рік від 5 учнів.

"Екстернат Опора". Пакет розроблений для українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях. Вартість навчання 1000 грн/рік при цьому всі документи можна подати онлайн.

Сайт: online.alterraschool.space

Дистанційна школа “Оптіма”

Ще одна дистанційна школа, яка дає можливість закінчити навчання без прив'язки до занять та графіка. Є дві форми:

Екстерн - освітній процес передбачає навчання у довільному графіку. Обов’язковою є тільки одна контрольна робота з кожної дисципліни на рік.

СуперЕкстерн - прискорений курс, який дає можливість закінчити два класи за один навчальний рік.

Навчання за кожною з форм може відбуватися в трьох варіантах: без доступу до навчальних матеріалів, без перевірки робіт, з частковою перевіркою завдань та з повною перевіркою.

Сайт: optima.school



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW