«Зимою і не пахнутиме» - чи надовго?



Середа в Україну принесе паузу в опадах - нічого суттєвого не передбачається. Хіба вночі на сході подекуди невеликий дощ, а вдень - у Чернівецькій області. А так повсюди хмарно, вогко, слизько, мокро, але без істотних опадів. Про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко.Також вона інформує:

«Температура повітря коливатиметься близько нуля, вночі підмерзатиме, вдень підтаватиме. У східних областях +3+8, на півдні +7+12 градусів. На дорогах або слизько, або калюжі, або й одне, й друге одночасно. Взуття треба міцне, високе, одежу світлих кольорів краще відкласти на сухішу погоду, бо забризкується дорожною сумішшю немилосердно, не забувати ліхтарики, павербенки, сто разів перевірити, чи достатньо заряджений телефон і чи все необхідне взяли».

Прогноз Полтавського гідрометцентру:

« 23-24 листопада у Полтаві очікуються місцями невеликі опади. Вітер північно – західний, з переходом на південно – східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі від 0 до 5° тепла, вдень 3 - 8° тепла».

Прогноз Станіслава Щедріна:

У більшості областей погода протягом тижня потішить хмарною з проясненням погодою, опадів поменшає а з середи їх і зовсім не стане, також і температура буде переважно комфортною, по всій країні стовпчики термометрів коливатимуться в межах від -2+4 ночами та до +4+8 в денний період, тому як мінімум на тиждень зимою і не пахнутиме.

Читайте також: На території Полтавської області заборонено використання святкової ілюмінації



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW