272 день війни в Україні



272 день війни в Україні, фото-1

У Генштабі ЗСУ опублікували актуальну статистику втрат ворога. Станом на 22 листопада вдалося знищити 85 тисяч російських бійців, з яких лави "двохсотих" за минулу добу поповнили 400 окупантів.

У США розповіли, що Україні передали зброї на суму близько 17,9 мільярда доларів. Водночас Пентагон за останній час уклав контрактів на суму 2,6 мільярда. Вони передбачають заміну того оснащення, з допомогою якого ЗСУ знищують ворога.

Україна повернула додому тіла ще 33 своїх захисників.

Тим часом Латвія закликала країни НАТО посилити ППО на кордоні з Україною. Відповідне прохання озвучив міністр закордонних справ Латвії Едгарс Ринкевичс на фоні падіння ракети на території Польщі.

ЄС виділив Україні ще 2,5 мільярда євро фінансової допомоги. Як зазначила Урсула фон дер Ляєн, ці кошти спрямують на ремонт і реконструкцію.

В Укроборонпромі сподіваються до Нового року показати український ударний безпілотник. Однак це ще не 100%.

Через масовані атаки росіян в Україні майже не залишилося неушкоджених ТЕС і ГЕС.

Росія використовує боєприпаси 2022 року випуску. Це може свідчити, що склади зброї дещо спорожніли.

У Генпрокуратурі дали кваліфікацію "розстрілу" окупантів у Макіївці. Це віроломство, вчинене військовослужбовцями Росії при здачі в полон. Справу розслідують за статтею про порушення законів та звичаїв війни.

Розвідники 249-го окремого батальйону 127-ї окремої бригади територіальної оборони встановили прапор України на кордоні з Росією.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW