"Выскакиваем из Олешек... Даём газу... Работают с Чернобаевки", - російські окупанти показали відео своєї втечі з Олешок



У соцмережах з'явилося дуже багато інформації щодо втечі армії РФ з Олешок, населеного пункту на Херсонщині, що знаходиться на лівому березі Дніпра. Найпримітніше, що окупантам не допомогли підриви мостів через Дніпро, оскільки ЗСУ все одно вдалося дістатися лівого берега.

Про це повідомляє білоруське опозиційне видання "Хартия97".

За повідомленням, учора, 14 листопада, російські пропагандисти виклали в Мережу 3-хвилинний ролик, на якому вони на швидкості під 130 км/год залишають Олешки та прямують до Криму (джерело - Telegram-канал «Supernova+»).

Автори ролика стверджують, що українська артилерія повністю прострілює як самі Олешки, так і трасу. Ще вдень за допомогою коригувальників було завдано точних ударів по окупантам. Самі автори відео не стали вдаватися до подробиць, проте натякнули, що ситуація для них справді дуже плачевна.

У ОК «Південь» підтвердили удари по складах із боєприпасами та техніці в Олешках.

Пропагандисти на відео також заявляють, що українська артилерія працює з боку Чорнобаївки.

По ходу руху машини окупантів можна побачити практично порожню трасу, порожні блокпости та знищену ворожу вантажівку на дорозі.

Херсонські паблики повідомляли, що в ніч проти 15 листопада було дуже «спекотно» в районі Голої Пристані, Горностаївки, Лазурного та Каланчака. Також супутникові знімки показали, що окупанти перекидають усю свою авіацію із Чаплинки на інші аеродроми.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW